Автоставки

Автор Admin, 2024-04-27, 12:33

« предыдущая тема - следующая тема »
Вниз

Admin

2024-04-27, 12:33 Последнее редактирование: 2024-04-27, 16:19 от Admin
Є у нас така фішка, як автоставки. Тобто якщо людина за останні дні заходила хоч раз на сайт, то їй можна вибрати опцію автоставок - десь за півгодини до матчу, на матчі на які не зроблено ставок, будуть робитись автоматичні ставки по правилу, яке вибрано.

Це придумано для того, щоб якщо хтось забув зробити прогнози, чи десь на короткий час поза інтернетом, то щоб не втрачав результати на пропусках.

Правил автоставок поки що небагато. Саме популярне - мінімальний коефіцієнт. Тобто той результат матчу, на який букмекери дають мінімальний коефіцієнт виграшу. По суті це найімовірніший результат.

Тут в теорії є простір для різних ШІ (AI), які б могли більш інтелектуально робити прогнози, але я ще не настільки спеціаліст у цьому.
Тому крім "мінімального коефіцієнту" зробив лише ще один примітивний скрипт який пропонує свій варіант в залежності, від просто порівняння місця у турнірній таблиці.


Admin

І так, думаю якось можна розширяти цю функцію, але, мабуть, виводячи ставки роботів та ШІ поза наші сезонні змагання "Марафон"

Вверх